GAFCON NEĆE PRISUSTVOVATI NA SASTANKU PRIMASA?

Nakon što je Justin Welby, nadbiskup Canterburyja, u tajnosti pozvao primase na novi sastanak mediji su se okrenuli primasima GAFCON-a za službenu izjavu. Iako je poziv bio sakriven od očiju javnosti, netko je ipak progovorio o tome. GAFCON je stoga objavio službeno priopćenje:

Prošlih tjedana bilo je puno vijesti o mogućem sastanku primasa u studenome 2017. godine. Primili smo mnoštvo upita, kako od medija tako i od naših članova, o tome hoćemo li prisustvovati tome sastanku.

Svi oni koji su se nadali da će sastanak primasa u siječnju ove godine vratiti božanski poredak unutar Zajedništva doživjeli su razočarenje. GAFCON je u potpunosti posvećen očuvanju istine Evanđelja i vraćanju Biblije u samo srce Anglikanskog Zajedništva. Na temelju toga primasi GAFCON-a će se međusobno posavjetovati te zajedno donijeti odluku o tome je li pametno prisustvovati na budućim sastancima.

Sljedeći sastanak Vijeća primasa GAFCON-a bit će u travnju 2017. godine. Molimo vas da nastavite moliti za rast našeg reformacijskog pokreta.

  • GAFCON
  • IPA
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s