APLIKACIJA ZA ANDROID!!!

Poštovani čitatelji, drago nam je da se možemo družiti u okviru zajedništva protestantskih crkava i ekumenskog promišljanja. Bili ste s nama više od godinu dana i sada je na nama red da vam zahvalimo aplikacijom za Android uređaje. Ovom aplikacijom moći ćete jednim dodirom na zaslon vašega pametnog telefona ili tableta izravno doći na stranicu Informativne protestantske agencije gdje ćete saznati novosti, čitati kolumne i gledati video priloge.

Vrlo je važno da znate kako je ovo “beta” verzija i da kao takva može biti nestabilna*. Ipak veliko nam je zadovoljstvo predstaviti nam našu aplikaciju u nadi i molitvi da ćemo se i na ovakav način moći nastaviti družiti i podijeliti našu zajedničku protestantsku kršćansku vjeru. U nastavku pratite upute za instalaciju nove aplikacije Informativne protestantske agencije.

Budući da je ovo beta verzija molimo vas za strpljenje i ukoliko se bilo kakvi problemi pojave molimo vas da nas kontaktirate putem E-maila ili Facebook inboxa. Prvo što je potrebno za instalaciju aplikacije je (1) skenirati QR kod,

ipa_qr

ili (2) kliknuti na ovaj link (najbolje koristeći pametni telefon ili tablet): IPA.

Kada aplikacija bude preuzeta na vašem pametnom telefonu ili tabletu možete je otvoriti i nastaviti s instalacijom aplikacije. U postupku instalacije moguće je da ćete morati osposobiti opciju “Nepoznati izvori” u postavkama vašeg telefona ili tableta. To se može učiniti na sljedeći način: POSTAVKE > SIGURNOST > NEPOZNATI IZVORI.

Nakon instalacije na svome telefonu ili tabletu imat ćete brzu poveznicu s Informativnom protestantskom agencijom gdje ćete moći pratiti i komentirati sadržaje. Veselimo se druženju s vama,

Almir Pehlić, glavni urednik

 

*Informativna protestantska agencija ne odgovara za moguće poteškoće pri radu vašeg android uređaja.

Odgovori