ŠTO MISLITE O OVOME? – PROROKUJE TRUMPOVU POBJEDU!

U Trumpovu kampanju uključila se i njegova savjetnica za duhovna pitanja, Paula White – Cain, pastorica i televizijska evangelizatorica. U videu koji se brzo proširio društvenim mrežama moli za pobjedu Donalda Trumpa, nazivajući suprotnu stranu da je pod demonskim utjecajem.

Uobičajenim molitvenim sazivima za tzv. slobodne karizmatske zajednice, između ostaloga izgovara:

“Čujem zvuk pobjede! Bog kaže da je gotovo! Čujem zvuk obilne kiše! Čujem zvuk vike i pjevanja. Gospodin kaže da je to učinjeno. Čujem pobjedu! Pobjeda! Pobjeda! Čujem pobjedu u sjedištu raja! Anđeli su upravo pušteni! Pušteni su iz Afrike! Dolaze ovamo, u ime Isusa!”, govori Paula White.

Kako su neki novinari naveli da nisu sigurni, radi li se u njenom slučaju o protestantskoj svećenici, navodimo da se u njenom slučaju ne radi o protestantskoj svećenici jer ne pripada niti jednoj tradicionalnoj Protestantskoj crkvi pa ni Crkvama reformacijske baštine koje su organizirane denominacijski. Paula White je pastorica New Destiny kršćanskog centra a što je jedna od nedenominacijskih zajednica poput mnogih u Americi, te nije dio niti jedne tradicionalne kršćanske crkve. Osnovala ga je sa svojim suprugom, Randy White. Inače, u slučaju takvih centara radi se uglavnom o privatnim projektima njihovih osnivača. Pobornica je i propovjednica evanđelja prosperiteta, moderne hereze proizašle iz karizmatskih krugova.

Dakle, u ovome obraćanju Paula White je prorokovala pobjedu Donalda Trumpa. Bit će svakako zanimljivo analizirati ovo proroštvo ukoliko Trump izgubi izbore.

Video nastupa Paule White možete vidjeti ovdje pa procijenite sami je li ovo doista proroštvo i naviještanje Božje riječi:

Naslovna fotografija: YouTube

Povezani članak: OGLASILI SE “ANĐELI IZ AFRIKE”

Odgovori