HOĆE LI TRUMP IPAK BITI PREDSJEDNIK SAD? Neki “proroci” tvrde da hoće

Kako objavljuje kršćanski portal CBN, po tvrdnjama nekih tzv. proroka iz Amerike, Trump će ipak biti predsjednik.

Nije tajna da je američki predsjednik Donald Trump omiljen među tzv. evanđeoskim kršćanima u Americi (uglavnom pripadnicima kršćanske hereze evanđelja prosperiteta), a koji se snažno molitvom bore za njegov opstanak u Bijeloj kući te od 2016. njihovi proroci upozoravaju da je Donald Trump izabran od Boga, a za rušenje globalista i Novog svjetskog poretka. I prije ovih izbora, osobe iz Crkve a s proročkim darom sve do jedne govorile su kako će Donald Trump osvojiti ove izbore. No čini se da ipak nije bilo tako.

Međutim kako piše CBN NEWS, mnogi iskušani i istinski proročki kršćani rekli su da su ove godine čuli od Boga da će Donald Trump osvojiti drugi mandat. Iako se trenutno čini da ta predviđanja vise o koncu, ti isti proroci govore: Držite se! Nije gotovo.

Autorica i proročica Kat Kerr rekla da proroci nisu pogriješili. Kaže da se Bog sprema otkriti korupciju i zlo i da će to biti oštro prokazivanje svega.

“Stijene će se pomaknuti i Trump će biti predsjednik bez obzira na to što ste čuli”, rekla je Kerr.

“Započet će sve telefonskim pozivom i mogu vam reći, bit ćete šokirani kad vidite koliko iz toga proizlazi otkrivenjem, ali Trump će pobijediti, bit će predsjednik Sjedinjenih Država, sjedit će u tom uredu još 4 godine i Bog će imati svoj put u ovoj zemlji. “

Kerr nije sama. Prorok Jeremiah Johnson vjeruje da je Biden preuranjeno proglašen predsjednikom pa kaže:

“Ili je lažljivi duh ispunio usta brojnim pouzdanim proročkim glasovima u Americi ili je Donald J. Trump doista pobijedio na predsjedničkom položaju i svjedoci smo dijaboličkog i zlog plana koji se odvija”.

Ranije ove godine, Johnson je podijelio san o Trumpu koji je trčao utrku za koju je vjerovao da je utrka oko izbora:

“I na oko 100 metara od cilja, spotaknuo se i pao dolje i nije mogao ustati, mnoštvo ga je pljuvalo, podsmjehivalo mu se i odjednom su dvije starije žene, nekako napravile prolaz kroz gužvu i nadnaravno podigle Donalda Trumpa i pomogle mu da dođe do cilja. Vjerujem da Bog poziva ‘Baby Boomerse’ (generacija rođena između 1946. i 1964. koja čini 20 posto Amerike, op.a) u ovoj naciji da zauzmu stav i vjeruju sa mnom da najbolje tek dolazi “, rekao je Johnson.

Dva tjedna prije izbora, pastor Denise Goulet iz Međunarodne crkve u Las Vegasu iznio je proroštvo za Donalda Trumpa:, “U 4:30 (ujutro) Gospodin mi je rekao, dat ću predsjedniku drugu pobjedu.” Goulet se pridružio horu drugih proročanskih glasova koji vjeruju da im je Bog rekao da će Trump pobijediti, uključujući Pat Robertsona, s CBN-a.

“Želim reći bez pogovora, Trump će pobijediti na izborima”, rekao je Robertson tijekom emisije u klubu 700.

Kršćanski vođa molitve Lou Engle kaže da nije vrijeme za očaj, već za to da se crkva moli poput Estere i da se razotkrije korupcija i prijevara birača.

“Razotkrivajte, razotkrivajte … to se dogodilo Hamanu, zbog trodnevnog posta Esthere, a zatim dolazi do scene u kojoj Esthera prokazuje Hamana i događa se iznenadni preokret”, rekao je Engle, upozoravajući da će se isto dogoditi s Trumpom.

U Amosovoj knjizi, poglavlje 3: 7, kaže se da Bog ne čini ništa a da ne otkrije svoj plan svojim slugama prorocima. A ovi proročki glasovi upozoravaju da – nije gotovo, piše CBN a prenosi Dnevno.hr

Povezani članak: ŠTO MISLITE O OVOME? – PROROKUJE TRUMPOVU POBJEDU!

Naslovna foto:  Fox News

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Odgovori