Poslušajte novu pjesmu: JA STVORITELJA ZNAM

Bono Records s ponosom najavljuje izlazak pjesme «On moje ime zna» koju nam u intimnoj akustičnoj atmosferi donose Porinom nagrađeni hrvatski glazbenici Andrej Grozdanov na gitari i Branimir Jovanovac – Bani na klaviru uz vokalnu interpretaciju osječke skladateljice, pjevačice i likovne umjetnice Elizabete Koprivnjak.
Pjesmu «On moje ime zna» je napisao priznati skladatelj suvremene kršćanske glazbe Tommy Walker (USA), a obradili su je mnogi poznati glazbenici žanra kao što je Don Moen i mnogi drugi. Tommy je ujedno i vrsni gitarista i diplomant poznatog instituta za suvremenu glazbu MI (Musicians Institute) koji je pohađao i Andrej Grozdanov.

Suradnja s Elizabetom Koprivnjak dogodila s ne jednom od Andrejevih nastupa u Osijeku nakon kojeg su se uputili u poznati studio MAK u Županji u kojem je producent i klavijaturista mega grupe Opća opasnost, Branimir Jovanovac – Bani snimio, miksao i masterirao pjesmu za javno izvođenje, te snimio klavirsku dionicu.

Pjesma je posebno odabrana za vrijeme u kojem se nalazimo jer donosi drevnu istinu zapisanu u knjizi proroka Izaije 43,1b: «Ne boj se, jer ja sam te otkupio, imenom sam te nazvao: ti si moj!» iz 8 st. prije Krista.

Glazba i tekst: Tommy Walker – He Knows My Name Vokal: Elizabeta Koprivnjak Gitara: Andrej Grozdanov Klavir: Branimir Jovanovac – Bani Snimano u studiju MAK, Županja, HR – listopad 2020. Snimatelj, mix i mastering – Branimir Jovanovac – Bani; studio MAK, Županja Video: Filip Anić Izdavač: Bono Records d.o.o. 2020

JA STVORITELJA ZNAM
ŽIVOT DAJE MI
PRIJE NEG’ ME STVORIO
POZNAVAO ME ON

ON MOJE IME ZNA
I SVAKU MISAO
I VIDI SUZE SVE
I ČUJE MOLITVE

JA SPASITELJA ZNAM
NJEMU PRIPADAM
OSTAVITI NEĆE ME
MA GDJE GOD BIO JA

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Odgovori