bible book business christian

TKO JE USTANOVIO TRI OSNOVNA PRAVILA COVIDA DA NAS ZAŠTITI?

Zanimljiv tekst koji se dijeli na društevnim mrežama:

Tko je ustanovio tri osnovna pravila Covida da nas zaštiti?

1. Udaljenost

2. Higijena ruku

3. Korištenje maske

Ovi zakoni su dani narodu Izraela prije 3,500 godina. Jeste li to znali? Potražite u Bibliji!

1. IZLAZAK 30, 18-21 – Operite ruke

2. LEVITSKI ZAKONIK 13, 4-5; 45-46 – Ako imate simptome, držite se podalje, prekrijte usta i izbjegavajte kontakt.

3. LEVITSKI ZAKONIK 13, 4-5 – Tko je zaražen mora ostati u karanteni 7 do 14 dana.

I još uvijek ima onih koji sumnjaju da je Biblija knjiga mudrosti!!!Kad je Bog htio stvoriti ribu, obratio se moru. Kada je Bog htio stvoriti drveće, obratio se zemlji. Ali kada je Bog htio stvoriti čovjeka, okrenuo se Sebi. Tako je Bog rekao: “Napravimo čovjeka po svojoj slici i sličnosti.” Napomena: ako iz vode uloviš ribu, ona će umrijeti; a kad izvadiš drvo iz zemlje, umire i ono. Slično tome, kada se čovjek odvoji od Boga, on umire. Bog je naše prirodno okruženje. Stvoreni smo da živimo u Njegovoj prisutnosti.

Moramo biti povezani s Njim jer samo s Njim život postoji. Ostanimo u kontaktu s Bogom. Sjetimo se da je voda bez ribe još uvijek voda, ali ribe bez vode su ništa. Tlo bez stabla je još uvijek tlo, ali drvo bez tla je ništa. Bog bez čovjeka je još uvijek Bog, ali čovjek bez Boga je ništa.

Vidi i ovo: ŠEST RAZLOGA ZAŠTO SE KRŠĆANI TREBAJU PRIDRŽAVATI EPIDEMIOLOŠKIH MJERA?

Ako vas je ova poruka potaknula da o njoj razmišljate i pronađete radost u širenju i dijeljenju iste s drugima, onda je to Evangelizacija!

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Jedna misao o “TKO JE USTANOVIO TRI OSNOVNA PRAVILA COVIDA DA NAS ZAŠTITI?

Odgovori