Pastor Artur Pawlowski istjerao policiju iz crkve

Na Veliki Petak u kanadskom mjestu Calgary, Alberta, u Evangelical Street Church ušlo je sedam policajaca kako bi zaustavilo bogoslužje. No pastor Artur Pawlowski usprotivio se ovome pokušaju, naredivši policiji da smjesta napuste prostor crkve i crkvenog imanja.

Pastor je policajce nazvao gestapovcima i nacistima koji se usuđuju da upadaju u crkvu za vrijeme svetog blagdana za kršćane.

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da mirno porazgovaraju s pastorom, policajci su se na kraju povukli i napustili crkveni prostor.

Pastor je vidno ljutit nastavio snimati policajce koji odlaze nazivajući ih bolesnicima i psihopatima koji se usuđuju remetiti u najsvetijem trenutku kršćansko bogoslužje.

Kako je to izgledalo, pogledajte na snimci:

Reakcije na ovaj događaj su različite. Dok jedni daju podršku pastoru, drugi smatraju da je njegova dužnost da bude poslušan vlastima te da ovom gestom krši ne samo civilni nego i Božji zakon.

Izvor: FB stranica Artur Pawlowski

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Odgovori