Dodijeljen Porin za duhovnu glazbu Andreju Grozdanovu i Daliboru Prochazki

Kako javlja IKA, na 29. dodjeli diskografske nagrade Porin održanoj u Osijeku u četvrtak 24. ožujka 2022. za najbolji album popularne duhovne glazbe nagrađeni su Andrej Grozdanov i Dalibor Prochazka.

U kategoriji Najbolji album popularne duhovne glazbe, zbog istog broja bodova, iznimno su proglašena dva dobitnika. Za album „Gitara i glas“ nagrađen je Andrej Grozdanov & Prijatelji (glazbeni producent/urednik: Andrej Grozdanov), a za album „Memento mori“ Dalibor Prochazka (glazbeni producenti: Dalibor Prochazka i Ante Akrap). Uz ta dva albuma u užoj konkurenciji bio je i album Alan Hržice „Pod Tvojim pogledom“.

Andrej Grozdanov i Dalibor Prochazka (Facebook)

Na svom fb profilu, Andrej Grozdanov je objavio:

“Hvala Vam puno dragi kolege glazbenici na 2. Porinu za najbolji album Popularne duhovne glazbe “Gitara i glas”. Hvala svim pjevačima koji su sudjelovali:

Vanessa Mioc, Elizabeta Koprivnjak, Marina Matošević, Irena Novak, Matea Bulek, Marin Karacic, Domagoj Pavin, Franciska Perkovic, Katja Rajić, Bonnie Dučić, Mihaela Gradečak, Alida Fish, Nikolina Kovačević.

Hvala snimateljima:

Domagoj Pavin

Branimir Jovanovac Bani

Dean Černeka

I mixermanima Goran Kovačić, Švigi Zoran Švigir

Posebno hvala fotografu naslovnice Saša Ćetković i dizajneru albuma Domagoj Pavin.

Čestitke Alanu Hržici na predivnom albumu koji je nominiran i na kojem sam također odsvirao gitare i Dalibor Prochazka na Porinu!”

Čestitamo dobitnicima i očekujemo nove pobjede.

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Odgovori