man painting inside a studio

Kad Bog od nesavršenog čini savršeno

Kako će Duh doći? Kako ćete znati da je došao? Slušajte! Prije nekoliko godina, jedan mlad umjetnik silno je pokušavao naslikati sliku koja će biti njegovo remek-djelo, vrijedno njegova učitelja kojega je volio. Učitelj je bio odsutan i mlad student teško je radio da bi završio sliku prije njegova povratka, ali uvijek je nešto pošlo u krivo i nije mogao pravilno izraziti svoje misli na platnu.

Rano jednoga jutra došao je u atelje i, nakon što je skinuo pokrivalo sa svoga nezavršenog djela, ushitio se i obradovao otkrivši da je slika završena i savršena. Okrenuvši se tiho svom kolegi, rekao je: “Došao je učitelj! Jedino je njegova ruka mogla sliku učiniti tako savršenom.”

Tako će i Kristov Duh ući u vaše srce i život i to učiniti. On će usavršiti sve vaše nesavršenosti i prenijeti najviše vaše snove na platno vašega svakodnevnog života. Probudite se sada na činjenicu da je on s vama i objavite svijetu da je Učitelj došao. On će iz vašega grubog, nesavršenog karaktera načiniti remek-djelo milosti sebi na slavu.

Autor: Gipsy Smit

Rodnej Smit (Rodney Smith), poznat kao “Džipsi Smit” (Gipsy Smith), je bio metodistički evangelizator. Rodio se 31. ožujka 1860. godine u Wansteadu, 6 milja sjeveroistočno od Londona, u romskoj obitelji. Obraćenje Gospodu je doživio kada je imao šesnaest godina.

Izvor: Put života

Naslovna fotografija: Pexels

Jesi li dotaknuo Isusa ili se samo guraš oko njega?

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Odgovori