Molitva u depresiji za ozdravljenje

Mnogi koji se bore s depresijom znaju koliko je to teška bolest. Osjećate kao da se gusta magla nikada neće podići. Kao da ste zarobljeni pod oblakom. Uvijek je zima, a nikad Božić. Depresija je strašna bolest.

Duševna bolest definitivno nije šala. Kad god nastupi, očajnički trebamo Boga. Trebamo Ga da nas čuva i izbavi. Trebamo Ga da nas drži blizu. Trebamo Ga da nam podigne glavu.

Molitva u depresiji za ozdravljenje

Gospode, znam da je depresija i duhovna i fizička nevolja. Molim Te, donesi mi izlječenje. Unesi život u moje tijelo. Molim Te, izliječi sve što me tjera da se stalno osjećam loše.

Isus je izliječio svaku osobu koja ga je pitala, a znam da isti Isus danas sjedi na prijestolju. I tako dolazim do Tvoga prijestolja milosti i molim Te da me po Tvojoj volji iscijeliš. Molim Te da mi još jednom vratiš zdravlje.

Ova depresija otkriva koliko sam ovisan o Tebi. Trebam Te da podigneš mrak koji kao da me uvijek obuhvaća. Ova depresija je podsjetnik da sam bez Tebe slab i nemoćan. Ali isto tako Ti zahvaljujem što daješ snagu onima koji nemaju snage.

Sjećam se stiha iz Izaije 40, 31 koji kaže: “Ali onima što se u Jahvu uzdaju snaga se obnavlja, trče i ne sustaju, hode i ne more se.”

Vjerujem da ćeš mi, Gospodine, obnoviti snagu. Ovisim o Tebi i čekam na Tebe. Vjerujem da ćeš me ojačati. Amen! (Izvor: Novi život)

Na ovome linku možete pronaći i druge molitve protiv depresije:

Odgovori