Žrtva masakra u Buči (Ukrajina) i dekan Slavenskog evanđeoskog učilišta iz Kijeva

Jedna od žrtava masakra u Buči u Ukrajini je Vitalij Vinogradov, dekan Slavenskog evanđeoskog teološkog učilišta u Kijevu.

Tu je vijest objavilo učilište na Facebooku. “Nema riječi kojima bi se izrazila tuga naših srca”, objavili su studenti. “Jako će nedostajati!”, javlja CNE News.

277732445_10220532199877342_9019999656967340903_n.jpeg
Photo Facebook

Vitalij Vinogradov diplomirao je Kijevski biblijski institut i Evanđeosko teološko učilište, izvještava Baptistnews. Kao dekan bio je odgovoran za vođenje Učilišta.

Stotine tijela otkrivene su prošle subote u Buči nakon što su se ruske trupe počele premještati i napuštati područja oko Kijeva. Neki su ljudi pokopani u improvizirane grobnice, a neki su ostavljeni na ulicama i dvorištima. Po određenim izvješćima ukupno je 410 mrtvih tijela,

Kijevsko slavensko evanđeosko učilište osnovano je 2014. kako bi pripremalo vođe i učitelje za crkve u Ukrajini. Za akreditaciju je povezan s teološkim sveučilištem u Osaki (Japan).

Naslovna fotografija: kses.com.ua

UKOLIKO ŽELITE POMOĆI DJELOVANJE OVE STRANICE, TO MOŽETE UČINITI I NAJMANJOM MOGUĆOM UPLATOM NA NAŠ RAČUN. ZA SVAKI VAŠ DAR LJUBAVI VAM ZAHVALJUJEMO ŽELEĆI VAM IZOBILJE BOŽJEGA BLAGOSLOVA. ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

Odgovori